10a REUNIÓN / 10a REUNIÓ 02-12-2016

El divendres 02-12-2016 a les 16:30h farem la 10a. reunió del grup als aularis del Campus Nord de la UPC. La reunió serà a l'Aulari A2 aula A2101-23.



 Els temes a tractar en aquesta reunió seran:  1. ESTABLIMENT D'UN SISTEMA DE CLASSIFICACIÓ: Debatirem sobre quin sistema de classificació comú a tots els agents poden establir en el nostre àmbit regional. Es penjarà en breu un formulari amb qüestions que caldrà rumiar abans de venir a la reunió per a que aquesta sigui una reunió de treball efectiva.
Adjuntem qüestionari a revisar abans de venir a la reunió Són 3 DIN-A4 que es poden revisar en 5'. Descarga del qüestionari

Es prega confirmar assistència per temes logísitic enviant un correu a gubimcat@gmail.com

Gracies a tots per venir i els que no veu poder us animem a venir a la próxima.


Vem tenir un debat molt interessant sobre sistemes de classificació, i quin adoptar. Tots els assistents van asentir al afirmar que és imprescindible tenir un sistema de classificació per fer una correcta gestió del model BIM.

Tenim actualment una plantilla de sistema de classificació i hem quedat que per a finals de gener poder-la completar amb allò que considerem necessari.

L'esquema jeràrquic també va quedar clar que tothom estava còmode amb el proposat. Així que ara només queda que testejar-lo i fer una serie de probes per a validar per tothom que és útil.

Tothom que vulgui participar en aquesta revisió del sistema i la seva proba que escrigui a gubimcat@gmail.com

Si vols veure la presentació de la reunió fes click



El viernes 02 de diciembre de 2016 a las 16:30h haremos la 10a reunió del grupo en el aulario del Campus Nord de la UPC. La reunió serà a l'Aulari A2 aula A2101-23.


Los temas a tratar en esta reunión serán:

1. ESTABLECIMIENTO DE UN SISTEMA DE CLASIFICACIÓN: Debatiremos sobre que sistema de clasificación común a todos los agentes se puede establecer para nuestro ámbito regional. Se colgará en breve un formulario con preguntas a meditar antes de venir a la reunión para que esta sea una reunión de trabajo efectiva.

Adjuntamos cuestionario a revisar antes de venir a la reunión. Son 3 DIN-A4 que se pueden revisar en 5'.

Se ruega confirmar asistencia por temas logísiticos enviando un correo a gubimcat@gmail.com

Gracias a todos los que vinisteis ayer y a los que no pudisteis os invitamos a venir a la próxima.


Tuvimos un debate interesante sobre sistemas de clasificación y cual adoptar. Todos los presentes asintieron al decir que es imprescindible clasificar el modelo BIM para hacer una correcta gestión del mismo.

Tenemos actualmente una plantilla de sistema de clasificación y hemos quedado para que a finales de enero poderla completar con aquello que consideremos necesario.

El esquema jerárquico también quedó claro que todo el mundo se sentía cómodo con el propuesto. Así que ahora solo queda testearlo y hacer una serie de pruebas para que todo el mundo vea que es útil.

Todo el mundo que quiera participar en esta revisión del sistema y su prueba que escriba a gubimcat@gmail.com.

Si quieres ver la presentación de la reunión haz click

1 comentarios:

 

Contacto

Nombre

Correo electrónico *

Mensaje *